pembuka sejarah

Posted by bosz Tuesday, 14 August 2007



Pembuka sejarah

zulkhair dan shuhaimi… dua sahabat aku..dah berjaya menjejakkan kaki di kota London dan leeds…beberapa hari yang lalu
Tahniah aku ucapkan
Kerana korang dapat menjadik pembuka sejarah bagi bebudak penang dan pahang
Doakan
Sekiranya aku ade reski…nak jugak jejak kan kaki kat tempat orang nie…
Boleh carik pengalaman…
Aku mendoakan korang berdua dan semua rakyat msia-mesir yang berada kat sana khususnya…selamat dan di permudah kan segala urusan
Doa dan selawat laa bebanyak…
Jgn lupa jaga solat dan baca quran
Ingat asal usul…okay
Jgn lupa daratan plak…insyaAllah selamat
Amin ya rabb





Dan untuk akhi nukman yang selamat di ijabkabulkan pada 20.07.2007…cantek tarikh
Semoga bahagia hingga ke akhir hayat
Selamat dunia akhirat
Di kurniakan baby yang banyak dan soleh solehah
Nanti nak balik mai mesir bagitau..aku suh depa siapkan rumah ko..ape yang patut…wokay

Doakan aku pulak lepas nie…dipermudah kan…tapi tak tau bile??/

p/s: nak tanya mak… kalau kawin ngan anak arab boleh tak..mak setuju tak???
Heheheeh… melawak tapi dalam nada serius..hehehe

Rasul pesan… lebih kurang sabdanya…

“Kahwini wanita itu dengan empat sebab
1.keluarga (keturunan)
2.harta
3.kecantikan
4.agama (Islam)

Maka……. Yang terbaik kamu memilih yang beragama (Islam)…

Semalam yang hangat..tak tentu hari nie sejuk…heeeee
Banyak kan selawat di bulan rejab…dah akhir dah pon…
Banyakkan puasa di awal syaaban…yang tak habis puasa ganti lagi… buat cepat sebelum 15 syaaban… tak elok puasa lepas pada 15 syaaban…
Dah kena mula ngaji… nanti masuk ramadhan senang…
Dah biasa ngan puasa dan ngaji quran..takde lee terkejut sangan perut tuuu
Ok

1 Comment

  1. Life Of Aku Said,

    Salam... nak ambil the peluang ni untuk mengucapkan selamat bermusafir ke ardhil mat saleh, kepda nukman .... sayangilah bini anda sebelum bini anda menyayangi anda ... buat tuan blog ni, moga sehat dan ceria selalu ... sediakan aircond kat blog ni, sebab hangat je .. :)

    Posted on 1:56 am, August 18, 2007

     

Pengunjung

Kawan Kawan Bosz