hp.....

Posted by bosz Saturday, 3 November 2007

Sebulan lalu

Aziz: slm alaik

Aku: salam.. ha aziz ape hal…

Aziz: ko laa apehal aku tepon ko kengkadang arab angkat…
kengkadang tak dengo
Tuko hempon laa…ko kan bz…payah orang nak tepon ko…

Aku: ala…nie aku pakai earphone…leh dengo..pasai arab plak aku tak tau dia ter divert sendiri kot….:)
Sory la jis..aku nak angkat baru kena laa tunggu sen dulu..nie leh pakai lagi pa.

kalau entry dulu penah aku story psal hp aku yg problem. )
skrg alhamdulillah..dpt hp raya lps abah masukkan duit raya pd hari ry lepas..leh la guna hp baru ni bebaik.ni entry ni tgh taip dlm bas tu..dunia hujung jari.. )

sbnrnya kita sebagai pejuang Allah mesti
berkawan dengan dua benda nie..bagi aku laa
setakat nie dan kena ada sentiasa di sisi...
memang menjadi sahabat karib laa..
*korang yang tak setuju atau ada pendapat lain..leh bgtau

1.hp(boleh guna dan tak nyusahkan orang-bateri tak kong)
supaya senang orang nak call, senang nak call orang dan msg mem msg...
lagi satu...kredit kena ada..jgn dok hrp org nak call kita jaa..(plz call me)

2.pendrive atau thumbdrive (usb)
tak kisah saiz apa...1G kaa,256 mb kaa berapa kaa...yang penting ada dan leh bawak ke mana mana...senang nak amik maklumat nak bg maklumat nak sebar maklumat
senang

senang la nak buat kerja dgn ada benda benda nie.....
ok

3 comments

  1. kunangkunang Said,

    wah wah wah...ada orang tu ada hp baruuuu

    Posted on 2:46 pm, November 03, 2007

     
  2. Life Of Aku Said,

    salam bosz ...

    betul2, kalau dulu sebelum sampai ke mesir ni, hset tak nampak sgt keperluannya, sebab waktu tu masih dekat lagi dengan mak bapak, hari ini semakin jauh dan semakin hangat,

    Posted on 3:44 pm, November 06, 2007

     
  3. Life Of Aku Said,

    semakin sebuk dan semakin diperlukan ... selamat memiliki handphone baru

    Posted on 3:48 pm, November 06, 2007

     

Pengunjung

Kawan Kawan Bosz