:: mOoD eXam 2 ::

Posted by bosz Tuesday, 13 May 2008


mentang mentang depa dah habis pekse..boleh hooray noooo

tapi tolong la jgn kacau aku n abang abang lain nak study...

kalau yea pon nak ziarah jangan datang time 12 malam ke aatas..time tido tuuu

tak pon datang awal tapi lepak sampai tgh malam.. jgn la..sian kat orang
merana orang nak study last minute nie.....

dah laa final exam.,.. kalau tak lulus tak leh balik malaysia o00o0...nauzubillah....

bg can kat abang abang nie nak study..nak ngapal... nak baca matan... nak baca buku

okay

aku doakan korang semua bahagia

dan tolong doakan aku dan orang orang lain yg akan menghadapi ujian dan imtihan ini berjaya dengan jaya nya

dan dapat melakukan yang TERBAIK untuk Islam , agama, keluarga, bangsa dan diri sendiri....

0 comments

Pengunjung

Kawan Kawan Bosz