gramm

Posted by bosz Monday, 14 July 2008

assalamualaikum...niat nak mengupdate blog terberhenti apabila cc tutup

cc yang best tutup.. yang tak best buka plak..masuk la yg tak best

bila mind set dah kata cc tu tak best.. dia buat la best cam mana pon...tetap bg saya tak best...

otak memproses data kata tak best..hampeh

antara yang saya tak suka kat cc yang saya tengah online nie
1. orang sekeliling merokok macam nak bunuh orang sebelah
2. keyboard keras dan selalu sangkut macam nak kematu jari
3. tokey pasang lagu arab kuat kuat macam nak bg telinga pecah
4. panas macam neraka (misal yg melampau utk menggambarkan kepanasan)
5. meja comp yg tajam dan selalu tersangkut seluar
6. kerusi yang duduk macam nak patah... bukan sebab berat saya tapi sapa dok pon mesti tak selesa
7. tak pasang econ macam cc best yang tak buka kat sebelah

dah laa..nak balik laa

assalamualaikum

2 comments

  1. Anonymous Said,

    salam. sabor....sabor je laa.. nanti bila CC yg best tu dah bukak kamu leh laa online lama-lama sikit, mesti puas hati...

    Posted on 9:46 am, July 14, 2008

     
  2. Anonymous Said,

    huhuhu
    kesian nyer...
    tiba2 blog ni jadi tempat luahkan perasaan penulis...
    pd org cc plak tuuu
    x patut sgt...
    len kali jgn masuk kalu dh tau
    hati akan mengutuk
    jiwa akan memberontak
    fikiran akan kacau...
    perkara2 remeh dalam kehidupan kalu x dapat pn xda dosa..

    Posted on 1:07 pm, July 14, 2008

     

Pengunjung

Kawan Kawan Bosz