lambat.

Posted by bosz Wednesday, 30 July 2008


lambat.


rumah dah takde perkhidmatan internet.. sebab kalau pasang pon jarang ada kat rumah..

dalam seminggu maybe 3 hari je ada kat umah..lain semua ada kat luar..


pH kulit pon rasa nya semakin bertukar..dah tak dapat mengekalkan pH 5.5 ..heh
musim panas la katakan..


nak update blog nie lagi la tak nyempat..maalish (sorry)


***


ramai pelajar mesir terutamanya kawan kawan dari shoubra balik malaysia.. ade yang balik kawin dan ada yang balik sebab ahli keluarga yang kawin


***

dalam gambar di atas nie ada 4 orang yang akan balik malaysia..tapi dalam bulan yang berlainan.. ada dalam bulan lapan..ada sebelum raya..ada selepas raya..ada selepas raya haji

0 comments

Pengunjung

Kawan Kawan Bosz