kesian korang...

Posted by bosz Friday, 5 September 2008

assalamualaikum dan selamt berposa...

kesian kat korang kan.. tajuk entry saya kali nie..selepas masuk bulan puasa habis semua nak rehat..bukan perut ngan nafsu je rehat..blog pon terehat sekali...

kesian kat korang yang setiap kali melayari internet..setiap kali itu juga buka blog nie..tak di update..sampai ade orang kata malas....

sorry...

bukan malas nak update....
banyak faktor nya...kalau nak list alasan..berbesen besen air liur tak cukup tadah...nak tulis pon sampai lenguh tangan tangan..baik ngaji...ade gak pahala nya..di bulan puasa nie plak...

korAng dah juzuk berapa??? harapnya boleh khatam dalam bulan puasa nie sekali.. kurang kurang sekali kalau lebih lagi bagus....

ops...bulan puasa nie memang banyak benda nak story... tapi tak leh sebab rasa rugi sangat masa kalau tak di manfaat...kan??

cuma nak bgtau yang comp dah sebulan tak idup sebab ade member gatai tangan pi cabut harddisk sampai rosak..sekarang masih lagi nak kena repair.... nak marah pon kena sabar la bulan puasa nie... nie kira sabar laa..kalau tak dah lama budak tu tak sempat puasa.(ayat tak puas hati)

harapnya puasa nie bukan saja puasa terkahir secara solo buat adikku (lepas nie dia nak kawin).. tetapi puasa akhir secara solo untuk ku jua...(harapan ramadhan) heheh

nie online guna comp sebelah..member punya

oh ya.. nak jual pc..pada sapa yang nak beli pc berkuasa tinggi... tak mahal..le 1500..boleh la bgtau...okay..nak buat duit hantaran meminang nanti..eh silap..nak buat duit beli tiket balik malaysia...tiket dah naik harga.

pada orang malaysia... selamat berhari raya

0 comments

Pengunjung

Kawan Kawan Bosz